|
Kelebek Sohbet |Forum Kullanımı | Helpdesk Hizmetleri | Kelebek Toolbar
|
|
|||||||
| KF Haftanın Konuğu Haftanın konuğunu burada ağırlıyoruz, iyi eğlenceler.. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
кαpıłđıм Гüżgαгına... ![]() ![]()
|
29/06/2009 - 05/07/2009 Haftanın Konuğu Kızın1i ![]() SoruLarınızı SorabiLirsiniz ArkadaşLar (;
DûşŁєяîη єη qûzєŁîηî кєηdîм γâяâттıм, ßâşяσŁû dє ßєη кâρтıм ![]() ![]() Kelimeler hep biten harflerden kuruludur. Sessizlikse sonsuzdur kalpler gibi. Ve ben bu yüzden susarım senin yanında. Seviyorsam susmak herseyi anlatir zaten Bir avuç toprak olmak isterdim. Sensizliğin kuraklığında, Belki günlerce belki yıllarca seni bekleyecek, Sonunda saracak ama ellerini Bir daha hiç bırakmayacak olan... ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Asi & Ukala ![]() ![]() ![]()
|
Merhaba Hayatında önemli 3 kişi?Forumla nasıl tanıştın?Kaç yaşındasın?Yemek ayırır mısın?Okuyor musun?Gelecekle ilgili kaygıların var mı neler bunlar?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
·٠•●♥ ѕя∂яєкη ♥●•٠· ηeŦeSiη ηeŦeSime ![]()
|
Alıntı:
Mrß TatLım.. Annem,ßaßam,kardeŞim ßaL ArkadaŞımız SayeSinde TanıŞtım 21 yaŞına GirCem ![]() Çok fazLa yemek Ayırırım her yemeği ßeğenmem ![]() OkuLum ßitti ![]() GeLEcekLe iLqiLi Kayqım Şuanda ßi AmaCım Var oNun oLmamaSı tek kayqıM O teŞEkkürLer Soru iÇin mJk
|
|
|
|
#4 |
|
кαpıłđıм Гüżgαгına... ![]() ![]()
|
TatLişim
Sen Nasıl Konuk Oldun ŞaŞırdım ![]() İlk Sorum Aşıkmısın ßeßek Kime Kime ![]() Konuk Olmak Nasıl Bi Duygu ![]() Masaüstünde Ne Resmi Var ? hayattan beklentilerin nelerdir qezip qörmek istediqin yerler varmı özeleştiri yapabiliyormusun hiç umutsuzluqa düşüp hayattan küstüqün oldumu hayattan öqrendiklerini 1 kelimeyle özetlermisin Hiç değersiz olduğunu düşündüren biri oldumu ? İnsanların senin hakkındaki düşünceleri senin için ne kadar önemli? Aşk deyince ilk aklına gelen? Gerçekden sevdiğin için nelerden vazgeçerdin? Seni en çok ne üzer? kLasikLeşen ßi soru hayatının dönüm noktası nedir ? Olmassa olmazların neLer ? en cok sevdiqin fiLmLer Seni en cok ne korkutuyor ? hoßiLerin / foßiLerin ? qezmeyi eqLenmeyimi yoksa evde oturup sessiz sakin kafa dinLemeyimi tercih edersin ? En cok kimi kayßetmekden korkuyosun ? Sana yapıLan yanLışLarın nasıL teLafi ediLmesini istersin ? SinirLendiqin zaman iLk vereceqin tepki ? İnsanLara ßakış açın ? ßu forumda herşeyini payLaşaßiLdiqin kaç kişi var isim aLıyım ![]() saßit düşünceLi insanLarı nasıL deqerLendirirsin ? ßurcun nedir ? AiLenLe mi arkadaşLarınLa mı vakit qecirmeyi seversin ? Bu Kadar Çatlak Olmayı Nasıl Başarıyosun ![]() diLosh : yaramazz: Fatmaa: Romeo: yaheL : Veeee ßen Nasıl biriyim sence Öpüyorem Seni Devamı GeLsinmi ![]()
DûşŁєяîη єη qûzєŁîηî кєηdîм γâяâттıм, ßâşяσŁû dє ßєη кâρтıм ![]() ![]() Kelimeler hep biten harflerden kuruludur. Sessizlikse sonsuzdur kalpler gibi. Ve ben bu yüzden susarım senin yanında. Seviyorsam susmak herseyi anlatir zaten Bir avuç toprak olmak isterdim. Sensizliğin kuraklığında, Belki günlerce belki yıllarca seni bekleyecek, Sonunda saracak ama ellerini Bir daha hiç bırakmayacak olan... ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Asi & Ukala ![]() ![]() ![]()
|
BaL forumda fırtına gibi esmişti. Şimdi burada takılıyor mu başka nickle yoksa takılmıyor mu?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
![]() Çok duyquLandım ßeßem ![]() ![]() yeĞenimin reSmi var profiL reSmim ![]() iSdediğim iŞin oLmaSı Canım Var Ankara ![]() yaßaßiLiOrum ßaŞArıOrum ![]() özeLeştiri ![]() DefaLarcaaa Hemde Harun AyrıLmıŞtı Çok DüŞmüSdüm KüsmüŞtüm ![]() yaLan ![]() oLmadı Hiç Canım ![]() Dostum ArkadaŞım deiLse Tın yhani ![]() Harunum ![]() Ne iSderSe vazqeÇerdim OnunLa AramıSdaki meSafe üzüO ve ArkadaŞLArımın Arkamdan VurmaSı ßunu ßiLmiOrum daha AiLem koLam CipSim pC`m ve SizLer aSi`yi Çok sewerim Harunun aSkere GitmeSi ![]() hoßiLer akLıma eSen herŞey Foßi yOk Sanırım ![]() gezmei doLaşmayı ArkadaşLarLa Annemi ![]() ßana yanLış yapıLıosa Geri DönüŞü oLmaS Ama değerLi ßiri yapıOSa Hemen Affederim SarıLmaSı yeter.. Duvara teLefonu FırLatmak ![]() ŞüpheCi ![]() Sen DiLan ve Harun meLtem SteLLa DeğerLendirmem KafaSına Göre ![]() yay maaLesef ArkadaşLarımLA aÇık sözLüüm Sanırım Çok fazLa O yüzden Lafımı esirqemiOrum öLe dioLar ßirazda yaramaSım ![]() diLosh : HerŞey O Yaramazzz : Canemin O ßenim Saqopa manyaım Fatmaa : Çatlak arkadaŞım deLi Oda rOmeo : Kankam Nazımın aŞkı Çok tatLı akıL hoCam yaheL : ßeni Sewen ßiri Sanırım her Konuda arkamda KardeŞim Sen : Sen Sen Sen ßitaneSin İçinde KötüLük yOk herKesi kendin Gibi GörüOSun ßeßeim.. ßende Seni ÖpüOrum Sen nasıL iSderSen ßaştaCısın ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Alıntı:
![]() Artık GirmiO ßurda yOk Girse yine eserdi ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
███████████████████ haRun > O şimdi ASKER!! ![]()
|
Hayat nedir?
Aşk? Sevgi? Ölmek? Hayat delicesine aşık olmak mı? Hayat ölürcesine sevmek mi? Hayat sevdiğinin uğruna ölmek mi? Yoksa hayat uğruna ölürcesine sevdiğinin, seni gerçekten öldürmesi mi? Ezmesi mi? Yıkması mı? Suçun neydi? Günahın neydi? ßiliyor musun suçunu, günahını? |
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Alıntı:
aŞk : Sert ßir Kayaya ßenzer DüŞtüğü Yere Zarar vermekten Kırmaktan ßaşka ßişeye ßenzemeS.. Sevqi : GüzeL oLan SayıLı DuyquLardandır.. öLmek : Herşeyin ßaşLanqıcı.. Hayat Sewdiğin Uğruna öLmek deiL Sewdiin uĞruna yaŞAmaktır.. Sewdiim inSanın yıkmaSı... (ßu Kardarı yeter Sanırım DierLerini Shen ßuL )
|
|
|
|
#10 |
|
Atıldı...
|
ßhen ?
ve sakladığın sıR ![]() hayatında en çok üzüldüğün olay seviyorum dediklerin sevemedim dediklerin acım ßu dediğin kayßım işde ßuydu dediğin ve aklıma geleßilecek soruların cevapları ![]() neyse mjk ßeßeim seny sefiorum ![]() k.i.b(ßi daha görüşmiceS sanqi ![]() Konu PaMeLa tarafından (29-06-09 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| haftanın, konuğu, kızın1i |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Daha fazla mesaj bul : 7
|
|
| CReviCe, DreamHearC, Kızın1i, küßra, NiCk_HoLLaNd, pessimist, ZehiR |